Un TIR cu șapte autoturisme Dacia s-a răsturnat joi în apropiere de Sibiu. Șoferul autotrenului a intrat într-un șanț abrupt de pe marginea șoselei, iar din cauza balansului mașina s-a răsturnat. Cu toate acestea, nici una dintre cele şapte maşini nu a căzut de pe platformă.

Embed:

Șoferul TIR-ului încărcat cu maşini susţine că a încercat să evite un microbuz care a intrat în depăşire şi se afla pe sensul său de mers, însă autotrenul a intrat în balans şi s-a răsturnat în şanţ. Şoferul nu făcuse nici 2 kilometri de la poarta firmei la care era angajat şi pentru care urma să efectueze transportul de autoturisme, în Belgia. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest.

Pentru că microbuzul pe care şoferul susţine că a încercat să îl evite nu a oprit la locul accidentului, poliţiştii încă cercetetează împrejurările producerii incidentului.

"Şoferul unui autotren încărcat cu autoturisme a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma acestui accident nu au rezultat victime", a declarat Anca Bloancă, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Transportul era asigurat, iar costurile reparaţiilor vor fi suportate de firmă.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!